Verzend- en retourbeleid
 

Ons verzend- en retourbeleid is eenvoudig: in de prijzen zit alles begrepen, met gratis verzending in België en Nederland. 

Als je iets wil terugsturen, dan doe je dat op je eigen kosten naar Jean de Gand, Kantienberg 22/001, 9000 Gent. Je hebt er 14 dagen de tijd voor, dat is bij wet zo geregeld. Jean de Gand betaalt je de aankoopkost dan terug, voor zover de producten ongedragen zijn en in perfecte staat. Op de 14-dagen-retourregeling is er een uitzondering, die ook wettelijk voorzien is: ze geldt niet voor wat speciaal op maat werd gemaakt of bedrukt. 

Zou er een fout zitten in een kledingstuk, bijvoorbeeld een losse naad of een omgekeerd gedrukt logo, dan vervangen we het uiteraard op onze kosten. Al is de kans klein dat we het niet zouden hebben gezien, want elke Jean de Gand gaat voor het verzenden nog door onze handen.

Nog een tip om zeker te zijn dat je de juiste maat bestelt: bij elke beschrijving in onze shop zit ook een maattabel voor dat specifieke product. Neem je maten met een meetlint en vergelijk met de tabel, zo zorg je ervoor dat je zeker de juiste maat bestelt & toegestuurd krijgt. Want sommige modellen hebben bijvoorbeeld extra lange mouwen. Als je dit eerst even nakijkt, bestel je zeker een stuk dat je meteen past. 

Nog een vraag hierover? Neem dan gerust contact met ons op!

© 2016 - 2023 Jean de Gand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel